Projecten

Hot O Twenty

Hot O Twenty, the home of Hip Hop en R&B is een platform voor de Hip Hop cultuur die zich door de jaren heen heeft ontwikkeld in Nederland. Hot O-Twenty houdt de Hip Hop cultuur in stand doormiddel van een internetradiostation, waarbij wij artiesten op gebied van kunst en cultuur de mogelijkheid bieden zich te uiten.Hip Hop is een culturele beweging, vooral bekend door de muziekstijl. Ontstaan in de jaren zeventig van de vorige eeuw in een van de armste wijken van New York waar de bevolking voornamelijk bestaat uit afro-amerikanen en latino’s, The Bronx.

Hip Hop kenmerkt zich door de volgende vier elementen:

  • Rap en Beatboxing
  • DJ
  • Graffiti
  • Breakdancing

website: www.hototwenty.nl  informatie : info@hototwenty.nl

Zie voorbeeld van een uitzending hier onder:

Get Known Comedy Show

Get Known Comedy Show is een comedy openmic showcase voor opkomende en bekende stand up comedy artiesten. De openmic dient als platform voor talent, om die te activeren en te ontwikkelen in de Nederlandse entertainmentwereld.. Een comedy show met onderwerpen zoals: school, werk, educatie, geweld en sex. Stand up comedy show voor de buurt, voor talenten bestaat er een mogelijkheid om mee te doen met de openmic. U kunt uw verjaardag/feest/gebeurtenis ook gezellig met een groep komen vieren tijdens ons comedy show(max. 15 mensen per groep)

Meldt u zich nu aan voor de openmic of meldt iemand aan.

 

 

Get Soulful spokenword & openmic

Get Soulful biedt een podium aan iedere poet; beginner, gevorderd of professional!

Heel veel dichters in de EGK hebben schriften vol met teksten, maar niemand om ze mee te delen? Of ze willen een try-out doen voor een komende optreden?

Op deze open mic avond kan het allemaal!

Maar dat is nog niet alles…. We hebben wat extra ingrediënten om het geheel af te maken, namelijk:

  • Muzikale begeleiding; improvisatie tussen poet en muzikant.
  • Visualisatie; versterken van je gedicht met (eigen) beeldmateriaal d.m.v. een beamer.

Meldt u zich gerust aan voor de open mic.

 

%d bloggers liken dit: